Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

taktik (Heiki)

Vot (Auto)on asi millest mina ei jaga ja puudub igasugune huvi. Puhas tarbe asi. Räägitakse,et on kahte sorti inimesi,bmv ja audi inimene. Mina olen siis pigem audi.

Valle

Sain täna ka vaatamata jätkuvale (aga veidi taandunud) köhale lõpuks mängule ronitud. Kes kohal polnud, siis sain sellise tükiga hakkama, et peale mängu avasin pagasniku puldist ilma kesklukku avamata ning võtsin varustuse seljast. Puldi toetasin ka pagasniku sisemise serva peale. Astusin korra autost eemale ja harjumusest lõin pagasnikuluugi kinni... Ekstrajama oli veel see, et rumalal kombel oli ühe muidu tavaliselt kodus istuva aga täna kaasa võetud koti sees kaasa rännanud ka varupult ehk siis mõlemad istusid seal sees. Tellisin lukuabi, uks tehti lahti. Elektriline pagasniku avamise nupp ei toiminud, kuna süüde oli pikalt väljas olnud ning seestpoolt tagumisi istmeid alla klappida ei saa (nupp avamiseks on pagasnikus). Ega's muud, kui puuriti numbrimärgi alt läbi pleki ja avati luuk... Nuta või naera nüüd selle peale, eksole. :P

Robert.R

Täna avastasin et mul relval gearboxil mõra sees :(
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Harald

iseenesest ei sega see relval laskmist, poisid (kaasaarvatud mina) on kasutanud kaua relva enne kui korpuse ära vahetasid, samas kui võimalik, vaheta välja...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Head jaani teile kõigile :)

KevinP

Natuke vara kirjutasid :D

Aga head jaani sullegi

Robert.R

Head jaani kõigile :D
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

GraboN

igaksjuhuks kirjutasin varem :D äkki ei jõuagi netti

Harald

ILUSAT JAANI KÕIGILE !!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Valle

Küsin nõu: kelle poole oleks kõige mõistlikum pöörduda, kui tuttava seltskonnale augustis mõnele mängule tulemiseks 5-8 relva oleks vaja rentida? Bjornil on ainult 3. Harald, palju sul on? X-FORCE-il oleks ilmselt enam? Militaarseiklus?

GraboN

X-force & M.Seiklus .

M.seklusest saad G36 .. xforce pakub ka m4 ja ak. Hinnad 15 eur

xforcega see hea,et nad käivad mängudel kohapeal vahest.. saad kohe tagastada ja ei pea kuhugi ekstra sõitma toomise ja viimise pärast ja kui relv katki läheb saad kohe välja vahetada.

Harald

minul on isiklikult 10 rendirelva, nii m16 kui ka g36, kui vaja , saan nii palju kui vaja juurde... Kui huvi on siis anna aegsalt teada ja olenevalt kogusest saan ka hinda teha soodsamaks ;) Muidu on rendihind sama mis teistel.
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

GraboN sul enam AEG relva ei olegi w.? Kas käsikas ikka on?

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login
GraboN sul enam AEG relva ei olegi w.? Kas käsikas ikka on?
Ma kusjuures ka mõtlesin sama peale. Sest üldiselt on ikka nõue, et snaipril peab olema teine relv veel (käsikas, SMG vms).