Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

GraboN

Kui mul vaja akut ma lähen poodi ja ostan selle endale .. teiste akusi ma kinni plekkima ei hakka ja kui kellegil akuga jama tuleb siis küsib ja laenan heameelega. IGAL softeril peaks olema varuaku.Varu relvadega .. iseenesest hea aga mõnel on sada relva kaasas + ka rendi vennad on suht koguaeg kohal nii,et kui midagi juhtub saab alati hinnas läbi rääkida.

+ kuna ei ole võimalik igal mängul osavõtta siis mängud kus osa võtan suudan ise osamaksu kinni maksta ja transpordi kulud ja kui raha ei ole siis lihtsalt ei tule.

Heaplaan on see aga alles siis kui me oleme juba aastaid koos mänginud ja oleme VÄGA aktiivsed aga hetkel mina ei näe mõtet sellele.

Valle

Mina pooldaks ka maksu. Olgu see või 5 euri. Saaks koguda ja plaani pidada ning tiimile midagi osta, mida muidu ehk ei ostaks.

Muidu akusid tasub hobbykingist tellida, kui jälle tellimiseks läheb. You are not allowed to view links. Register or Login poest ostsin ca 24 euri eest relvaga kaasa lipo, hobbykingist sain 1:1 sama aku veidi kümpsi ja peale eest...
Ühiste varuakudega on muidugi see teema, et kes mis pistikuid kasutab. Mina näiteks olen XT60 peal ehk relval ja kõigil akudel on need vahetatud.

lukka

Nucleo: Äkki viitsid teistel kaasvõitlejatel ka osad ära vahetada? Lepime mingi mõistliku tasu Sinuga kokku :) XT60 on väga hea võrreldes standardse otsaga.

Mis puudutab GraboNi tagasiside nii siin kui Ürituste lehel, siis mulle isiklikult tundub, et meie rühm hakkab jõudma esimesse kergesse identiteedikriisi - osa seltskonnast paneks fookuse pigem tiimi kui terviku tõsisesse edasiarengusse (panustades rohkem ka enda vaba aega ja vahendeid) ning osa seltskonnast käiks tiimiga pigem seetõttu koos, et seltskond on tore ja koos on lahe mängida. Ilmselge on see, et kumbki lähenemine ei ole vale ning tõde on seal kuskil vahel. Samas tiimina peame mingi hetk otsustama, kus see tõde siis täpselt asub. Ehk kas pigem kaldume fun / teeme-mis-tahame / laseme-mis-liigub või põhjalikku ettevalmistuse / mõistliku regulaarsusega treeningud / vaba aja ja raha panustamine tiimi / jne.

Ilmselgelt olete aru saanud, et ma olen pigem sedatüüpi, et kui tulen Airsofti mängima, siis tulen Airsofti mängima ja mängin 100ga ning kulutan võimalikult vähe aega tegevustele, mis pole airsoftiga seotud. Ehk ma hea meelega ei seoks saapapaelu 30 minutit auto kõrval enne kui treeninguga alustada :) Selline lähenemine iseloomustab mind igal võistluslikul alal. Teisalt on inimesed erinevad ning erinevused erinevused ongi need, mis teevad ühe tiimi tugevaks.

Kokkuvõttes arvan, et teema ei ole midagi sellist, mida saaks foorumis kirjavahetusega paika panna. Seega teen ettepaneku, et tulete mulle kontorisse külla ühel laupäeval. Meil on kontoris korralikud nõupidamiste ruumide, saun, piljard, pinks, lauajalgpall jpm. Nö ametlikku osa oleks nii palju, et vaataks koos tulevikku ja peaks natukene nõu, kuhu koos liikuda tahame. Korraldan teile väikese brainstormi ka.

Pakun juba seda laupäeva välja (so: 23.05.2015). Üritus võiks kesta 3-4h. Järgmine nädal olen kolmapäev kuni pühapäev eestist ära. Samuti sobib 06.06.2015. Alustaks näiteks 17.00 ja lõpetaks 20.00-21.00.

Mis arvate?

You are not allowed to view links. Register or Login

Valle

Nucleo: Äkki viitsid teistel kaasvõitlejatel ka osad ära vahetada? Lepime mingi mõistliku tasu Sinuga kokku :) XT60 on väga hea võrreldes standardse otsaga.
Ma ei vahetanud neid ise. Relval ja ühel akul vahetas Bjorn, kui ta mosfeti ja täpsustoru-hopikummi paigaldas ning teise Pahandus, kelle kaudu hobbykingi ühistellimuse kaudu aku võtsin.

Eks see ole tõsi, et tõde ole kusagil vahepeal. Liiga karmiks asja pole mõtet ajada, fun on põhiline. Ning kui me ei leia mõistlikku kokkulepet, pole ka liikmemaksu vaja. Samas ma usun, et kõik nõustuvad kui ma ütlen, et veidi struktuuri ja treeninguid oleks vaja -- tahaks ju tiimina lisaks funile ka oma jõu mängus efektiivselt maksma panna. ;)

See ruum ja nõupidamine kõlab täitsa hästi. :)

Robert.R

Mina olen GraboN-iga nõus
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

GraboN

Saan ka aru nendest kes tahavad väga tõsiselt asjaga tegelda , inimesi on lihtsalt liiga palju erinevaid.

"Ehk kas pigem kaldume fun / teeme-mis-tahame / laseme-mis-liigub või põhjalikku ettevalmistuse / mõistliku regulaarsusega treeningud / vaba aja ja raha panustamine tiimi / jne."

Seda kõike saab ju tasakaalustada .. lihtsalt mina isiklikult ei taha,et mu hobi saaks mu tööks vms . Võtan airsofti kui igapäevasest rutiinist väljumist ja lihtsalt lõõgastuda muhedate sellidega ja sõpradega ja muidugi kui mäng käib siis on tõsi taga ja annan endast 101% aga mängu ajal peab nalja ka saama, eriti meeldib raadiosaatjatega iba ajada ja kuulata :D .. muidu ei oleks asi lõbus.

PsyMarko

Nii need erimeelsused tekivad. Minu arvamus on ka sedatüüpi , et peaks veidi seedima kogu koosseisu ja vaatama kuidas asjad laabuvad. Väga positiivne on kui keegi mõtleb uusi asju välja. Raha mõistlik kogumine pole väga paha mõte , kuid arvan ka et liiga vara on sellele mõelda. Kui koguda raha sellistele asjadele nagu embleemid , lipp , särgid, suitsugranaadid , flairid , tiimi kleeps autole jne oleks isegi ok või aitaks Haraldil asju organiseerida jne , kuid kõiki neid asju saab ka jooksvate kulutustena teostada. Kuulide, transpordi, varuakude jne võiksid kõik ikka ise endale varuda. On hea kui kellegil on mitu relva ja kasvõi sümboolse summa eest oleks nõus kellegile laenama (pole mõtet relvaladu kaasas tassida kartes et äkki kellegil ütleb relv üles).Raha lõõb ka kõige suurema ja tugevama kännu pooleks!!! Ise olen varustuse kohapealt ikka väga algstaadiumis ja pigem panustaksin sinna. Mängude aktiivus sõltub meist kõigist. Ise pooldaksin sellist lahendust , et tiimis oleks eraldi üksused (nt.side , luure , kaitse , rünnak jne) ja kui inimesed on rahul sellega mis teevad siis ehk hämmingut ka vähem. Ise olen ka väga roheline , mõttes viiksin Eesti piiri kasvõi kuni Hiinamüürini välja , aga praktikas vast hetkel mitte!
Tähtsad otsused võiks hääletades vastu võtta. Kes mida airsoftist tahab teab igaüks ise , kõige hullem see kui ei tea!
Ühesõnaga mõtlemisainet jagub.

GraboN

Toon näiteks akude poolepealt mingi näite :

Mul on kergem omaenda varuaku sõjaajal taskust välja võtta ja kippelt ära vahetada kui hakata otsima Haraldit või kedagi mänguajal , teda segama minna,sest ta peab ju enda mängu pooleli jätma.. enne tuleb ta veel üles leida .. siis autoni või kuhugi kõmpida ( vahest on autod nii kaugel,et pead 15min jalutama ) ja siis tagasi.

taktik (Heiki)

Olen täitsa selle poolt,et maha istuda ja lihtsalt asjad selgemaks rääkida.

Valle

Kokkuvõttes ei pea ju raha koguma, kui aeg pole selleks küps. Midagi muud ka ei pea tegema ja uuendama. Ainult kokku saada ja harjutada ühiselt võiks. Aga uusi ideid on ikka tore veeretada, mine tea millest midagi ühel hetkel ägedat saab. Vaadake nüüd, kui tore ja tulihingeline arutelu siin tekkis. :D

Harald

Ideed on toredad ja mõtted samuti, olen kahe käega poolt et asi peab olema eelkõige fun... AGA elu on näidanud et ainult funiga kaugele ei jõua. Samuti loodan ma et pole enam sellist olukorda, kus ma pean omi akusid ja relvi igaks juhuks kaasa võtma et tiim häbisse ei jääks sest üks "unustas laadida" ja teisel "midagi juhtus relvaga". Nagu oli viimane treening... See tiimiraha kogumine oli idee ja pole vaja selle pärast leili minna ning meil on tõesti uus seltskond alles lapsekingades tiimina, samas ma leian et kui ainult "fun" oleks siis tasub käia omaette mängimas ja kui on huvi niisama raadiosaatjas lolli juttu ajada, saab teha seda ka kodus sõpradega, kui aga tiimis tegutseda siis saatjad on selleks et vajalikku infot edastada ning tiimina koostööd teha. Ma arvan et tiimina tegutsedes on asi just selle funi ja tõsise töö vahelduv jada ning kui seda jälgida siis saab asjast asja...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

Mis arvate sellisest appist?

Tihti on teemaks, et ei tea, kus mehed asuvad. Antud app võik olukorda lihtsustada.

Harald

päris huvitav asi, huvitav kas see meie tingimustes ka toimib...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

KevinP

Idee on väga hea, ma lihtsalt mõtlen sellele, et ei tea kui mugav on selline suur kobakas + enda telefon relva külge panna. Äpp ise on 5$, pole midagi erilist. Kinnitus ma pakun umbes 20? Kinnitusel peaks olema mingisugune kaitse ekraanile, muidu võib ekraani kuuli saamine halvasti lõppeda. Samas, kui ekraanil on kaitse, siis puutetundlikud funktsioonid kannatavad.

taktik (Heiki)

No tegelikult ideaalis peaksime ju teadma kus meie mehed asuvad. Ekraan võib äkki liiga palju tähelepanu ära võtta.