Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

Harald

Siia võib kribada ideedest, arutada maailmaasjadest, avaldada mõtteid jne.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Harald

Panin meie tiimi tutvustava teksti ka üles üldfoorumisse, oleks vaja seltskond veel inimesi. Ehk on huvilisi, kes on tõesti asjast huvitatud
Pikk 60, Tartu.

Harald

kuna väidetavalt vanad mõõdud vormidel ei kattu uutega sis on mul vaja pükstel hargivahe/vööümbermõõt/rinnaümbermõõt(ise ka imestasin), pluusiks on vaja täispikkust ja rinnaümbermõõtu, mille ma saan juba pükstega. lisaks oleks vaja mütsisuurust ja mis mütsi, kas nokatsit või panamat.

PS. Heikilt sain juba kõik mis vaja

LISAKS sain teada orienteeruva komplekti hinna mis on 80-85 pluss müts, ehk sis püksid tulevad 40 ringis...
Pikk 60, Tartu.

Minakaspar

Minu mõõdud on olemas! Ootan põnevusega juba uut vormi! 

Harald

nii, just hommikul raivo helistas ja ütles asjade hinnad, püksid on 40, jakk 45, panama müts on 10 ja nokats 8,50
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Vaatasin selle "reorg.ee" ka üle.Seal vist ikka täis proffi värk,kui hindasi vaadata. Selle räti kannatab osta mida Haiku näitas 18 EUR-i

Harald

ega jah, asjad head aga hinnad vähe soolased, digimaski tasub tõesti võtta
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Nagu ma aru saan on meid tiimis 4 tk. Kas on reklaami ka tehtud kusagil mujal? Peaks kuidagi aktiivsemalt sellega tegelema. Puht füüsiliselt vist oma tutvusringkonnas inimesi mängudele tirima. Kui mul ükskord snaiper relv  olema saab, siis saaks oma relva välja laenata tasuta. Kutsun näiteks tuttava kaasa ilma ,et ta peaks rendiga tegelema ja muretsema varustuse pärast. Eks algajaid hirmutab see täisvarustuses sõdalaste jõuk alguses ära. Isegi riideid tuleks uuele tulijale selga anda. Siis ei tunne ta ennast kuidagi alaväärsena teiste kõrval. Tasuta varustus võiks olla näiteks isikule 3 korda. Siis kui on huvi edasi tuleb hakata investeerima. Äkki on teil ka mingeid ideid. Ma arvan ,et klubis võiks olla ka mingi rahaline fond. Kus saaks uutele tulijatele kuule osta või mingi klubi sümboolika valmistamise kulusi katta. Selle raha teemaga võiks küll igaühel arvamus olla. Ootan siis teie arvamusi ja ettepanekuid.

Harald

hetkel aktiivseid on jah neli, pole olnud aega eriti promoda asja...peab silmad lahti hoidma mängudel et kes sobiks seltskonda ja muidu promo teha, mis rahaasja puutub sis minu arust võiks korraldada üritusi, mida koos teha ja tulev kasum investeerida tiimi varustusse(embleemid sildid, ehk mingid särgid-asjad jne)
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Ok kas ma sain õieti aru ,et korraldada teistele softeritele üritus mille mängu kasum kulutada tiimi nänni jaoks. Kui nii siis see on küll ju päris hea idee. Raha koguneks palju kiiremini ja panuse saavad anda ka need kellel rahaga vähe kitsam (õpilased).

Harald

just, see annaks võimaluse end tiimina reklaamida airsoftimaastikul ja lisaks annaks endale kindlustunnet koostööd tehes. Samas saaks proovida kätt vähe suurema mängu korraldamisel ja minu kindel soov on olnud korraldada ka eestipoolne hooajalõpp- ja algusmäng ning see traditsiooniks teha. Siinkohal võin anda natuke siseinfot, et on plaan Marekiga teha Humala radaribaasis suurem mäng, ehk sis kaks tavatiimi+ 1-2 HC tiimi(HC-hard core), mäng ise oleks ühepäevane, soovil ka ööpäevane.
Pikk 60, Tartu.

Harald

nii... sai natuke infot vormide asjus, enne jõulusid peaks kätte saama... ps. Illimaril on müügis hiina raadiosaatjad nüüd, plaanis ka endal välja vahetada, niiet kes tahab saab kampa lüüa...
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Kas on ka head saatjad? Ja mis hinnaga on?

Harald

kribasin varustuse foorumisse sulle...
Pikk 60, Tartu.

Harald

Teema siis selline, et teeks plaanid püstolitreeningule, paneks mingi päeva kirja. Kas on ettepanekuid kuupäeva suhtes? Mulle isiklikult eelmine kord väga meeldis...

Lisaks veel et saaks mingi päeva kokku et männikul natuke liikumist ja hoonetes liikumist, katmist jne. harjutada(reaalselt läbi teha). Kui paneks mingi päeva kirja siis saab ehk Venna ja co. ka lisaks, mis on mõtted ja ettepanekud?
Pikk 60, Tartu.