Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

taktik (Heiki)

Mul greengas püstol. See ei tööta  külmaga

Harald

ei, siseruumides. kus olid ka võistlused...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Millal plaanis oleks seda teha.Hetkel ma tõbine. Paku orjenteeruv kuupäev välja ex siis saab täpsemalt arutada. Muidu üldiselt olen asja poolt.

Harald

ma usun et ehk mingi 27, 28, 1. nädalavahetus, kui mingit üritust ei tule
Pikk 60, Tartu.

Harald

kuna eelmine püstolimadin jäi soiku(minu enda pärast samuti) siis paneks juba aegsalt mingi päeva paika, millal võiks teha ühe treeningpäeva männikul. Ise näen liikumist hoonetes, tuletoetus salvevahetusel jne. kuna viimasel ajal on ilmad ilusad olnud siis võiks lähiajal... Näiteks kuidas oleks 2.aprill ?
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Ei oska praegu öelda.

GraboN

Kuidas grill läks siis ? Kahju,et ei saanud tulla ja mängu väliselt juttu rääkida.

Kunagi võiks uuesti sellist "grilli" värki korraldada aga ette planeerides.

Harald

tundus et rahvas jäi rahule, mulle isiklikult väga meeldis, lahe seltskond ja tore õhtu
Pikk 60, Tartu.

madis

Harald.. tõepoolest.. mina jäin selle pühapäevaga VÄGA rahule.. pole ammu end niihästi tundnud :)
Seltskond oli Super!
Tnx :)
Specna SA-A05
Bloodbrothers

Harald

Seoses teemaga taktika ja liikumine jne. on juba ammu olnud soov teha mingi nädalavahetus nn. treeningpäeva, kus harjutaks hoonetes ja alal liikumist, mis sobib meile airsofti ja mis mitte... Saaks konkreetselt vastutegevusega harjutada. On olnud mõte et kutsuks Venna ja co. samuti sest enamus suurematel mängudel ju nendega koos saab käidud. Mis arvate ideest? Ehk siis saab madistada aga samas ka taktikat lihvida.
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Harald

Lisaks veel tekkis mõte et võiks konkreetselt vaadata mõju 028 ja 025 kuulil lastes(põõsad ja kaugus), inimeste kauguse määramine, oma relva reaalne laskekaugus ja tabavus jne...
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Väga hea, olen käsi kui päev sobib.

madis

Idee on Suurepärane!
Küsimus: Kuidas on venekeelt kõnelevate inimestega kes sooviks klubiga liituda?
Specna SA-A05
Bloodbrothers

taktik (Heiki)

Minul pole vene rahvuse vastu midagi. Saabki rohkem keele praktikat.