Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

madis

Lukka millist testi?
Ma pole trstind midagi.. Omaarust läksin kindlapeale välja...
Ning JAH tean et mootor ja päästikukontaktid põlevad varsti maha.. Sellega olen arvestanud :)
Specna SA-A05
Bloodbrothers

GraboN

Ta tahab kronoda ehk siis M/S mõõta, seda saad kas You are not allowed to view links. Register or Login poes teha või mängul kui kellegil kaasas

lukka

Ok, tnx. Küsin relvad.ee´s teha krono. Pean niikuinii oma pilli niikuinii sinna testi viima.

Parimat,
Krister
You are not allowed to view links. Register or Login

Harald

käisin täna Relvades, Illimar ütles et nad vaatavad relva üle aga olid üllatunud et selline asi juhtus... samas kui sul on kuri aku siis pole ka ime :)
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

madis

Tänan Harald, õige tiimiboss ;)
Nagu ma ütlesin, ei soovi ma plastkärat enam..  raudhammastega... (et tulevikus sellist probleemi vältida)
Nüüd on vaid kaks võimalust..
1) Ostan lonexi oma..
2) Lasen mõnel treialil säärase asja kõvast alumintsist välja treida/freesida (hind tuleb üldkokkuvõttes vast isegi suurem kui 1. Variandil)

Ennetades probleeme Peab hakkama uue mootori raha korjama... :D
päästiku kontaktid asenan releega.. nahhui mulle see mofsitt..

Specna SA-A05
Bloodbrothers

Harald

relvale on olemas kõiki tuuningjuppe, ainult ole mees ja köhi pappi ;)
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Jou-jou!
Ega kellegi Windows 7 või 8 plaati pole laenata.
Enda oma on pekki läinud.

Harald

on olemas, õigemini jayl on olemas, kui vaja saan laenata
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Kas koopiat saab plaadist teha?

Harald

Pikk 60, Tartu.

lukka

Ma võin image ka kuhugi üles panna kui vaja.

taktik (Heiki)

Tegemist on ikka minupuhul suht arvuti võõra inimesega. Ja kuhugi netti (tõlkes kaduma läinud) midagi üles panna..
Tänan pakkumast, aga eelistan tahkemaid molekule.

madis

Sama tahkeid nagu hommikune lumeüllatus?
Specna SA-A05
Bloodbrothers

madis

Nonii.. Jõle jama värk..  Kui mina saan kolvi& kolvipea.. Ning tahaks mängida siis rikub kakane töö selle ää....
Specna SA-A05
Bloodbrothers

Harald

Nonii, Tartus käidud. Koht oli huvitav, alal mängida kannatab isegi vast ca. 30 inimesega. Seltskond oli kirju ja noh, natuke jättis soovida mängijate ausus. Reeglid olid segased ja noh see kõik kokku ei jätnud väga head muljet(usun et tunded olid vastatikused). Niipalju võib öelda et Tartu softil on veel palju areneda. Noortel käib mingi vastu vaidlemine ja mängureeglite piiridel mängimine ja kui samaga vastad siis miskipärast ei sobi...:/ Igatahes õnneks meil meeskonnatöö laabus ja mulle MEIE mängukvaliteet väga meeldis. Tiimitöö toimis(mõned hetked ja kohad on vaja veel lihvida) minu hinnangul hindele 4+. Tore et osa viitsis ikka kohale tulle, ilm oli fantast ja meeleolu vaatamata mõnele nüansile positiivne.
Pikk 60, Tartu.