Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

Harald

sama siin, kui eestimeelne ja meeldib eesti värk siis miks mitte....
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

madis

Super.. Eks mingihetk kohtute kindlasti temaga, oleks juba kohtunud aga tal vahepeal oli tegemist (töö vajab tegemist ning mõned meist ei saa valida normaalset tööaega)...
Vb läheme homme pärnu mängule (oleneb ajakavast ning sõbrakese kohustustest) tahaks keegi ühineda KUI lähme?
Specna SA-A05
Bloodbrothers

taktik (Heiki)

olen hõivatud oma väikeste sõdalastega. naine jookseb kusagil ringi:)

madis

Jäigi minek ära sest relv otsustas lakata töötamast...
Nüüd tuleb siis ette võtta esimene remont :)
Specna SA-A05
Bloodbrothers

Harald

Madis, kahjuks ei näe neid faile... aga kui midagi relvaga lahti ja sul garantii ju alles siis mine relvadesse ja las vaatavad üle...
Pikk 60, Tartu.

Harald

minuga võttis ühendust ja soovib liituda üks härra nimega LUKKA, kribasin talle vastuseks et las teeb meiega mõne mängu kaasa ja kui on pädev siis miks mitte...
Pikk 60, Tartu.

madis

You are not allowed to view links. Register or Login
Ehk seda näitab... Garantii ei kehti, mul on sees 11v aku & kangem vedru... :/
Specna SA-A05
Bloodbrothers

GraboN

Aiaia Madis .. Loodame,et saad korda asja.

Harald, pooldan sellist lähenemist ..enne vaataks üle lahingutel mis inimesega tegu on ja kui on normaalne suhtumine ja pädev siis miks mitte :)

Harald

Madis, mis ma sulle poes ütlesin kui sa relva ostsid...;) OSTA LONEX, ega siin polegi muud teha kui jupp ära vahetada... aga nii lühikese ajaga on väga imelik. Soovitan Jayga rääkida(see ei lähe garantii alla) ja kui tal aega on, kui ei ole eks siis tuleb Relvadesse viia. Samas nad alles seavad end sisse ja ei tea millal sealgi aega on. Samas ma lähen täna sealt läbi ja uurin asja...
Pikk 60, Tartu.

madis

Harald, kui see lähekski garantii alla siis nad vahetaks SAMA jupi vastu välja, see ei sobi jällegi mulle, kuna siis peale mõnda mängu oleks hambad taas maas..
Vahetaks kohe tugevama vastu välja(Volmer pakkus välja lonexi toodangu).
Ma ei vahetaks seda lasketihedust never välja.. :)
Aga samas peaks tõesti Specna originaalosa 120ms välja kannatama.. (müügiargument oli ju 110-120ms).
Specna SA-A05
Bloodbrothers

lukka

Ostsin Lonex M4, hup-up esimesest päevast ei tööta. Ei garanteeri ükski bränd, et asjad töötavad.

GraboN

Madise relv peene kuna pani võimsama aku taha kui jupid välja kannatavad. See m/s ei määragi hetkel midagi.

Niisama ei räägita ju,et kui tahad asja võimsamaks siis tuleb teatud jupid välja vahetada.

madis

Madise relv peene kuna pani võimsama aku taha kui jupid välja kannatavad. See m/s ei määragi hetkel midagi.

Niisama ei räägita ju,et kui tahad asja võimsamaks siis tuleb teatud jupid välja vahetada.

Krabi. Mu relv oleks pidanud eoses 110-120ms laskma mitte 90, vahetasin ära vedru ja seepärast hambad andsidgi järgi.. Jah tõde on see et oleks kulunud rohkem aega kuid hambad oleks originaalakuga samamoodi lennanud. Gearboxi saab läbikärsatada v lõhkuda AINULT päästiku kontaktid & mootor.. Ülejäänu on mehaaniline.
Süüdi antud juhul on vedru. Hambad ei suutnud seda vedru kokku pressida.
Specna SA-A05
Bloodbrothers

GraboN

Ühesõnaga relvad.ee-st ülelask kui 90ne vedru sees oli :S oleksid pidanud peale kronomist relva sinna jätma juba ja nemad oleksid pidanud jebima.

see küll norm pole,et näitavad relva msiks 110-120 ja sul oli 90 -.- .

lukka

Tahaks oma relvaga sama testi teha. Kellelgi krono olemas?