Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

kotkas

You are not allowed to view links. Register or Login
Reegel nr 3.

taktik (Heiki)

You are not allowed to view links. Register or Login avamise saginas ei pannud tähelegi mis oli põhjus miks saatjale peakomplekti ei saanud. Vaatasin siin foorumis üks müüb neid. 5 euro tk. Või tuleks midagi paremat otsida või?

GraboN

Neil oli kastides peidus need klapid .. ja nad ei leidnud neid .. ise pean ka nüüd sp linna ronima -.-

taktik (Heiki)

relvades see. ju 10 eurot. foorumis müüb tüüp 5 euroga. tal neid 3 tk. nagu ma aru sain.

lukka

Sai tõesti Tartus käidud. Saime neljakesi päris kenasti hakkama ka. Edu defineeris eelkõige see, kas kommunikatsioon toimis või mitte ning kas olime kursis kus ja millistel positsioonidel meie mehed hetkel on. Kui info liikus, siis mäng sujus hästi ja saime neljakesi kenasti jagu 6-7st vastast. Kui info ei liikunud, siis jäime üksi ning kööga.

Mul algab 30 min pärast sõit India poole. Hoitke lipp (ja vapp) kõrgel ning kohtume peale 15.05.2015. Sain aru, et 16.05 on öömäng. Kui olete minemas, siis olen ka tõenäoliselt tulemas.

Harald

99 prossa minemas...

Ps. %euri on hea hind, aga kindlasti kontrollida
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Mul algab 30 min pärast sõit India poole.

Head reisi :)

ja "öö" mängu kohta veel mõtlen .. võiks ära proovida aga kestab kuidagi vähe..

taktik (Heiki)

No vot.. istusin täna vanalinna kohvikus ja mõtlesin teile, kes te seal märjas vaenlast varitsesite. Kuulsin juba ,et oli märg ja kole keeruline züsee. Soetasin poisi relvale akud relvad.ee-st. Ja enda raadjosaatjale peakomplekti 5 euroga mingi tüübi käest. Ühe pudeli kuule ja nüüd võiks isegi mängule minna:)

GraboN

ega jah .. mängu žüsee oli iseenesest äge .. alguses oli lihtsalt keeruline aga vihm oli täiesti pekkis -.-

Harald

NONII... järjekordne härra soovib meie tiimiga ühineda, tegemist 16 aastasega ja nimeks KevinP. Airsoftiga tegelenud aasta algusest ja enne seda paintballiga paar aastat... mis seltskond arvab.?
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Üks härra võttis ka ühendust minuga ja soovib liituda .. varemgi temaga koos lahingutel olnud .. Harald kirjutasin sulle lõusta raamatusse ( Facebook ) .. võtab sinuga ühendust vist mingi aeg .Talle pakuti Airsoft Clubi aga talle pakub meie klubi ka huvi.

Mis puutub alaealistesse siis muidugi hea oleks kui meil oleks vanuse piirang 18+ aga kõik oleneb ju ikka suhtumisest, kui käitub hästi ja on muhe sell ja sõja ajal ei istu puutaga vaid tegutseb tiimina siis miks ka mitte .. meil Robert on 17a. ja igati soliidne poiss.

Isiklik arvamus : Vaatame nooremad enne mängudel üle .. ja siis otsustame.

Harald

Jah Andres ma vastasin talle, on asjalik vend ja kui otsustab meiega liituda siis saab koodid ja varsti meie foorumi liikmeks, mis nooremasse venda puutub siis kribasin talle et las teeb mõned mängud meiega kaasa ja kui on asjalik vend siis miks mitte...
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Vanusel suurt vahet ei ole. Oluline on suhtumine ja koostöö tahe. Noorusel on kindlasti oma plussid ja ka miinused. Need tulevad tavaliselt pingelistes olukordades hästi esile. Las jookseb koos meiega ja siis näeme kui aktiivselt ta mängudel käib ja mida ta seal korda saadab.

Harald

Nonii härra Valle aka. nucleo otsustas meiega liituda...
Pikk 60, Tartu.

Valle

Tervist, siin ma siis nüüd olen... :)
Eks loen mis siin kirjutatud aga muul juhul võib mind instrueerida, et mis edasi.