Tiimitreeningud

Started by Harald, May 20, 2015, 11:39:29

KevinP

Pakun siis välja vastutegevusega trenni P kell 12:00. (Pakkuge paremat kella kui tahate)
Igaüks tooks paar sõpra kohale oleks täitsa mängu mõõtu juba.

GraboN

kell 11.00 oleks parem :D

Parem oleks veel laup. aga osad ei saa tulla nagu arusaan .. eks vaatame kui keegi täna,homme mingit mängu ei korralda siis võiks jah ise midagi teha.

KevinP

Kuna venelased tegid mängu siis vist jääb ära? Või on kellelgi veel huvi see trenn ära teha? (Kuna täna ei saanud tulla siis mul on)

taktik (Heiki)

Ma tõenäoliselt ei saa. Ei hakka ka rahva kehva huvikorral eriti pingutama.

KevinP

Kui palju huvi oleks vastutegevusega CQB treeningu/mängu vastu Sõjamäel kolmapäeval (19), neljapäeval (20) või reedel (21)?

Edit: reede

GraboN

Kahjuks nädala sees mina kindlalt ei saa.

Valle

Mina samuti kahjuks ei saa (olen kolmapäev-neljapäev Hollandis).

lukka

See nädal kahjuks kinni nii nädala sees kui nädala vahetusel. Samas... tahaks järgmise nädala sees ühel õhtul ühe treeningu teha.

Palun andke teada, mis päevad teile sobiksid. Ma treeningu viiksin ise läbi. Harjutaksime jälle CQB.
You are not allowed to view links. Register or Login

Valle

Mulle tunduvad kolmapäev ja neljapäev kahtlased. Kolmapäev "võib-olla" vaba (või siis ehk "vabastatav"). Muus osas hetkel plaane ei ole.

KevinP

Peaks terve nädal saadaval olema

taktik (Heiki)

Kui ausalt öelda ,siis tegelikult kui ma airsoftiks aega ei võtaks lihtsalt lambist, siis ma ei tegeleks sellega ültse. Minul jääb kõik tahtmise taha. Kui tahan siis mängin kui ei siis mitte. Ehk siis paistab kas võtan plaani või mitte. Hetkel ei oska öelda. Aga kui kamp koos tuleks vist ikka.