Tiimitreeningud

Started by Harald, May 20, 2015, 11:39:29

taktik (Heiki)

Pühapäeval olen kindlalt käsi. Laupäeval ei saa kindlalt lubada,et jõuan tagasi harjumaale.
Pühapäeval kell 10,00

PsyMarko

Pange enamvähem aeg paika. Siis vaatab edasi.

KevinP

Teeme siis pühapäeval 26.07, Suur-Sõjamäel, kell 10:00. Kuidas kõlab?

PsyMarko

Mulle isegi sobiks! Aga usun et võiks ikka vähemalt kuus olla meid.

GraboN

Kui naine nädala sees või kohe ära ei sünnita siis kindlalt ei saa tulla.Pean valves olema.

lukka

Tere, mulle sobib pigem pühapäev. Nädalavahetusel on Folk ja vb. hüppan reede ja laupäev sealt läbi. Kas on veel kedagi, kellele pühapäev sobib?
You are not allowed to view links. Register or Login

KevinP

Kuna suuremale enamusele tundub sobivat pühapäev paremini, siis:

CQB Treening P 26.07 kell 10:00 Suur-Sõjamäel.

Hetkel tulemas:
Kevin
Lukka
Marko
Heiki
Andres (kui naine ära sünnitab)
Valle (ilmselt)
Madis (võib-olla)

Võiks 6 ikka kokku saada, kuigi 4 on juba tehtav (pole lihtsalt kaitset vaid peame elutute objektidega hakkama saama). Äkki prooviks kaks-kolm inimest vastutegevuseks muretseda kui meid tõesti ainult 4 kokku on?

Editin siis kui keegi vastab

Robert.R

olen ka  tulemas siis pühapäeval.
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Valle

Mulle vist laupäev ei sobiks aga pühapäeval (kui tegevused väga öösse ei lähe) oleks ilmselt käpp.

PsyMarko

Võib juhtuda et ka hr.Madis ühineb meiega.

Harald

See nädalavahetus mängi välja, küll olen ma aga järgmine nädalavahetus Tallinnas, siis lööksin kampa.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

PsyMarko

Vastutegevusega jah sellised lood, et kutsuda keegi sinna passima ja niiõelda lihtsalt meie tsenaariumi kaasa tegema. Kas sellel on mõtet? Seljuhul peaks konkreetselt tegutsema ja mitte pidama maha pikki dialooge jne. See muidugi minu arvamus. Kui pead vajalikuks siis kutsu. Eelmine suur-sõjamäe nö.treening kujunes lõpuks korralikuks lahinguks, mis oli iseenesest hea, aga kas seal ka reaalselt trenni sai teha? Vist pigem mitte!

Robert.R

Ma ei saa tulla kahjuks, kodused mured :D
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

lukka

Mis kell teeme? Teeks pigem peale lõunat.
You are not allowed to view links. Register or Login

PsyMarko

Minupoolest võiks ikka jääda plaanijuurde, ehk siis kell 10:00.