Tiimitreeningud

Started by Harald, May 20, 2015, 11:39:29

KevinP

Kas üldse ja mis kellaajad rahvale sobiks neljapäeval Suur-Sõjamäel?

Valle

Sain auto eile kätte ehk siis selles osas olen taas rivis ja lahinguvalmis. Samas homme heal sõbral sünnipäev, kuhu otse töölt läheks. Kui, siis kõne all oleks variant mõni tund lahingut pidada ja siis sinna minna. Aja poolest ma tööl viieni ehk siis eelistaksin algusaegu pool kuus kuni kuus, et kohale jõuda. :)

lukka

Pool kuus sobib mulle ka hästi. Ainukene murekoht on see, et ei ole kindel, kas relva saan homme selleks ajaks kätte. Tõenäoliselt saan. Kui ei saa, siis tulen kahe püstoliga ;)

Parimat,
Krister
You are not allowed to view links. Register or Login

KevinP

Aga paneme selle aja siis paika.

NELJAPÄEV, 09.07; SUUR-SÕJAMÄE KELL 17:30

Kolmekesi oleks seal küll natuke nukker olla. Kas loodame, et veel kamraade ühineb meiega või proovib vastutegevust kokku ajada?

Hetkel tulemas:
Kevin
Lukka
Nucleo

Harald

sel ajal ei mängi välja, kahjuks muud vajalikud tegemised...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

JUULI läheb mul täiega töötähe alla. Seega ei saa tulla

PsyMarko

Terve juuli on ka minul hullumaja, loodan et august räägib paremat juttu. Seekord jätan vahele.

Robert.R

Ei saa tulla kahjuks.
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

lukka

Hetkel paistab meid ainult 3 tulevat. Kolmekesi on natukene nadi. Vähemalt 6 peaks kokku saama, et saaks harjutada.

Parimat,
Krister
You are not allowed to view links. Register or Login

Valle

Mul on igaks juhuks varustus kaasas aga mõtlesin samuti, et kolmekesi pole meil eriti ilmselt midagi teha.

KevinP

Jääb siis ära. Kas kellelgi on pakkuda kuupäeva kuna 6+ inimesele sobiks? (Või 4 ja vastutegevus?)

taktik (Heiki)

No nii! Sai siis KL. CQB. räägitud ,et oleks vaja teha treening päev ( hoonete puhastamine). Vist lepiti enamvähem kokku,et võiks olla nädalavahetusel. Paluks siis julgeid arutlusi ja ettepanekuid siin foorumis,et kui kohale lähme ,saaks konkreetselt asjaga tegeleda.

Harald

Isiklikult ei saa ühelgi üritusel osaleda enne kuu lõppu. See tartu cqb asi nüüd nii kaugel et homsest läheb ehitamiseks. Kel on siia poole asja siis on abikäed teretulnud nii jõu kui ka nõuga...
Koht on endine haigla + pärmitehas. Ehk kolm suurt korrust linnalahingut harjutada ja enamgi veel. Ööbimisega probleeme ei ole, tuleb ainult magamiskott kaasa võtta.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

KevinP

Mulle ei sobi järgmise nädala teisipäev (terve päev) ega kolmapäeva kuni reede hommik. Muud ajad sobivad.

KevinP

CQC treening L 25.07 või P 26.07. Kumb kuupäev sobib? Kell mis sobib oleks ka tore lisada