Tiimitreeningud

Started by Harald, May 20, 2015, 11:39:29

GraboN

3 inimest vastu on kindlalt tulemas , mõningatelt ootan vastuseid.

EDIT : Margus tuleb .. ei tea kas võtab kedagi kaasa ka veel .

GraboN

Topeltpost sorry : Kui kellegil on mingeid varukuule siis võtku kaasa.. kuna pühapäeviti ja laupäeviti raske kuule sebida siis mõningal inimesel võib väheks jääda,et paluti äri teha ja kohapeal müüa midagi kuidagi või noh mingit diili teha.

lukka

Mul on umbes 12 000 kuuli kaasas. Saame ehk hakkama :)
You are not allowed to view links. Register or Login

lukka

Mul ka sõpra tuleb.

Seega tuleb vist päris korralik lahing :)

PsyMarko

Ja korralik lahing sai ka maha peetud !

GraboN

Väga kõva ala on Suur-Sõjamäe .. kujutan ette kui rets võib olla seal mingi 50+ mängida.

lukka

Väga tore tõesti. Tuli enam-vähem välja ka meil. Samas õppida on meil kõvasti :)

Robert.R

Ala väga meeldis ja mäng oli ka väga lahe :D
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Harald

Väga tore on lugeda, et asi toimib ka ilma minu mõjuta... Just sellisena nägin ma ette meie tiimi. Väga bro.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Väga tore oli tõesti. Aga nagu selgus, siis üks tõsine harjutamiskoht on granaatide viskamine. :D

lukka

Granaatidega avastasin juba varakult, et adrenaliinirohkes olukorras on vise väga vilets. Sellest avastastused alates olen püüdnud poetada granaati.

Samas seda võib harjutada ruumi puhastamist koos granaadiga. Esiteks seda, kuidas granaadiviskajat katta viske ajal ning peale plahvatust ruum kiiresti puhastada.

Kas keegi flashbange oskab muidu teha?

GraboN

Flahbang oleks huvitav as
i aga ei teagi kas tohib seda kasutada :O

KevinP

Flashbangi ei ole raske teha, sisse läheb natuke sellist asja nagu flash powder mis on KClO4 ja Alumiiniium. Võib väävlit ka lisada. Probleem on korpus mis laseks välja heli ja valgust, kuid ei lendaks ohku ega laseks pulbril liiga aeglaselt põleda (peab siiski tegema ühe valju paugu ja kiire sähvatuse). Sellist asja sa actimeli pudelist ei ehita, sellel pulbril on siiski päris suur lõhkejõud.
Arvestades kui võimas asi on flashbang ei pruugi olla hea idee seda mängudel kasutada, keegi võib veel kallale tulla.

madis

Jaani kõigile!
Flashbang on äärmiselt ohtlik kuna plahvatades tekib valgus mis on eredam 500A keevitusest...
Selle pauguka visksd võssa (liiga lähedale) undavad kõrvad max 10min, flash 30cm lõustast sulatab eluks ajaks prillid silmamunadekülge...
Specna SA-A05
Bloodbrothers

KevinP

Flash 30cm lõustast laseb sul tõenäoliselt pool nägu vastu taevast, selle lõhkejõud on You are not allowed to view links. Register or Login.

Mängul kasutamine on halb idee. Lisaks sellele, et inimestele ei pruugi meeldida selle stun-efekt, on seal ka vigastuste võimalus.