Tiimitreeningud

Started by Harald, May 20, 2015, 11:39:29

PsyMarko

Mis teeme siis, mina nendest vene hieroglüüfidest suurt ei jaga. Kas teeme omakeskis midagi, paljudel üldse huvi oleks või lähme sibulaid niitma?! Kes mida välja pakub.... Laupäevane päev hakkab mul juba muude plaanidega täituma.

KevinP

Ma saan tulla nii L kui P. Vahet pole kas venelastega voi omadega.

GraboN

Nv lubab vihma -.- kui plaan midagi teha siis pooldaks muidugi mängu , trenni teha siis kui mänge ei toimu aga vot präegu ei saagi aru kus venkud kogunevad ...

Neil foorumis mingi osa männikul mingi osa suur-sõjamäel -.-

EDIT: tundub,et enamus läheb männikule.

taktik (Heiki)

Kui meid vähe,siis pooldan ka mängu. Grabon sa võiks küll operatiivselt täpsemat infot siia panna. Kui meid on vähemalt 4 siis olen käpp.

PsyMarko

Ilmataat vist ähvardab jah kole niisutada sabaalust.
Grabon äkki hoiad kursis mis, kus ja millal see vene pralle toimub.
Üksi mina vist sinna päris pagulaseks pressida ei tahaks.
Vaatame siis mis saab.

GraboN

Kell 10.00 kogunevad sissesõidul platsile kus tavaliselt pargitakse.

Valle

Mul on sünnipäev sünnipäeva otsa praegu aga kui jaksu jääb, siis sõidaks korra pidustuste vahepeale lahingut lööma küll. Kui just väga hullusti ei kalla. Pole oma vihmaülikonna asukohta suutnud seni tuvastada...

lukka

Hei. Mulle sobivad ka nii laupäev kui pühapäev. Samas vihmaga mängida ei taha (seenevihm ei kvalifitseeru vihmaks). Proovime täna õhtul ära otsustada, kas hommikul tuleb mängu või mitte! :)
You are not allowed to view links. Register or Login

PsyMarko

Selge, kuna ise algatasin siis viin ka viisaka lõpuni. Laupäeva lasin minna ja nõustusin naise plaanidega. Kuna pühapäeval siis nagu ma aru saan mänge ei toimu, pakun välja kuskil lõuna paiku kokku saada tiimiga, kas siis suursõjamäel või männikul.Sõltub siis kas ilm väga peene või talutav ja palju inimesi tuleks. Hr.Nucleo kas see suursõjamäe ala on vabalt ligipääsetav nagu männiku, ma pole ise seda paika uneski näinud. Oled kusis teemaga?

Edaspidi andke teada kes kindlalt saaks tulla ja kuhu tahaks, siis saab teada palju oleks tulijaid.

KevinP

Kui mul homme parem olla ja hullem padukas ei ole siis olen kohal. Samad sõnad pühapäeva kohta.

Valle

Selge, kuna ise algatasin siis viin ka viisaka lõpuni. Laupäeva lasin minna ja nõustusin naise plaanidega. Kuna pühapäeval siis nagu ma aru saan mänge ei toimu, pakun välja kuskil lõuna paiku kokku saada tiimiga, kas siis suursõjamäel või männikul.Sõltub siis kas ilm väga peene või talutav ja palju inimesi tuleks. Hr.Nucleo kas see suursõjamäe ala on vabalt ligipääsetav nagu männiku, ma pole ise seda paika uneski näinud. Oled kusis teemaga?

Edaspidi andke teada kes kindlalt saaks tulla ja kuhu tahaks, siis saab teada palju oleks tulijaid.
Siin mõni oskab ilmselt paremini vastata aga nagu aru sain, siis peaks olema vabalt ligi pääsetav.

Homme lõuna paiku lubab veidi vihma. Muidu pooldaksin homme mängu, kui meilt minejaid ka on.

lukka

Homme sobib mulle ka kõvasti paremini, sest pühapäeval tähistaks oma sünnipeva. Samas on sünnipäevaga plaanis alustada kell 15.00, ehk kui kell 10.00-14.00 teeks pühap. trenni, siis sobiks ka pühapäev.

taktik (Heiki)

Ok. Ütlen oma kindla vastuse. Olen tulija ainult Pühapäeval.

PsyMarko

Väga hea. Hetkel siis tulemas pühapäeval mina , Madis , Lukka , Heiki ja Kevin. Aga paneks siis plaani paika ja teeks näiteks kell 10:00. Seekord männikul ja kui suurem enamus kunagi kohale saab tulla siis võiks selle suursõjamäe ära vallutada.

Kui ilm sitt siis jääb ära!

Robert.R

Pühapäeval võin ka tulla.
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"