Tiimitreeningud

Started by Harald, May 20, 2015, 11:39:29

GraboN

Kui ilm lubab lähen homme mängule ja pühapäeval trenni ka

Count me in ! nahhui

lukka

You are not allowed to view links. Register or Login

KevinP

Täpselt sama siin.
Loodan et näeb ilusaid ilmasid see nädalavahetus, ilmselt pole peale järgmist paar nädalat kohal.

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

PsyMarko

Väga hea, enne pühapäeva treeningule minekut heidke pilk foorumisse ja andke oma hinnang ilmale ja siis kas läheb andmiseks või mitte!

GraboN

mis arvate sellest kui sebiks veel paar venda vastutegevust tegema ?

Valle

Kui midagi teha, siis võiks olla pisut äksjooni ikka.

KevinP

Korraldada midagi sarnast eelmisele korrale? Mulle sobib!

PsyMarko

Kui kellegil on kedagi kutsuda siis oleks väga hea.

lukka

Tänasel mängul olid mitmed huvilised, et meie tiimitreeningule tulla. Sain nende kontaktid. Mis kell siis homme teeme ja kus?

KevinP

Kell 10 ja Männikul? Saaks burgeriputka juures kokku, liiguks edasi samasse kohta kus enne? Või proovime mõnd uut ala samas kandis?

lukka

Suursõjame ei tahaks proovida?

GraboN

Nii teeb siis konkreetse info :

Homme kell 10.00 koguneme Suur-Sõjamäel .. seal on savi mängida isegi kui vihma sajab kuna on palju hooneid . Kutsuge vastutegevuseks inimesi kes tahavad tulla , saadan ka mõned kirjad Margusele jne et kui on soovi siis ühinegu.

Lukka kui saad siis saada kirjad laiali , teeb väikse privaatse mängu ja saame koostööd harjutada.

EDIT : Sain mõned inimesed vastutegevuseks . Kui teil on kedagi kutsuda siis kutsuge.

KevinP

Eelmiseid sõnumeid vaadates hetkel tulemas mina, Marko, Madis, Lukka, Heiki, Grabon, Robert. Unustasin kedagi? Päris palju tuleb meid kokku ma vaatan. On seda vastutegevust piisavalt? :D

Valle

Plaanis ka tulla. Üritab täna sünnipäeval mitte liiga kaua olla. :D