Tiimitreeningud

Started by Harald, May 20, 2015, 11:39:29

Harald

mis saab treeningust, mida männikul arutasime osa seltskonnaga, kellel oleks aega tulla treeningule. Täitsa tahaks hooneid teha... kas oleks huvilisis nädala sees mõni õhtu
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Mulle sobib alles järgmise nädala teine pool, kuna peaksin auto teisipäeval kätte saama. Kuigi lubati võimalusel varem ette võtta ja niipea, kui käes, saan tööle sõites varustuse kaasa võtta.

PsyMarko

Kahjuks juuli on minul suht hõivatud kuu, aga kui millegist konkreetsemalt rääkida siis võib planeerida ja mõelda.

KevinP

Kuidas sobiks homne päev/õhtu treeninguks Suur-Sõjamäel? Neljapäeval lahkun ilmselt linnast laupäevani.

Harald

homme neljast saaks küll, kas oleks veel tulijaid. Sain oma relva korda ja tahaks proovida :)
Pikk 60, Tartu.

Robert.R

homme oleks vist ka aga pole täitsa kindel.
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

taktik (Heiki)

Ei saa hetkel nii palju aega kulutada hobile.

KevinP

Krt, ma ise ei saa siiski homme tulla. Tuli äkitselt kõne, et asendada töökaaslast.

Valle

Kas siis homme oleks midagi või teeks muu aeg? Ma siin mõtlen, et äkki saan suruda valituma varustuse suuremasse spordikotti ja tööle kaasa vedada, kui keegi peale trenni Balti jaama/Tallinn-Väikese/Liiva raudteejaama visata saab.

KevinP

Natuke short-notice, aga kuidas oleks rahval tänasega?

lukka

Tervist. Mul endal on hüppeliiges ikka paigast ära ja jalg paistes. Hoian jalga seni kuni enam valus ei ole. Seega untill futher notice, ma tiimitreeningutel ja mängudel ei osale.
You are not allowed to view links. Register or Login

Valle

Natuke short-notice, aga kuidas oleks rahval tänasega?
Ääremärkusena mina ei osale ilmselt ühelgi hetkel lähemas tulevikus (sh kui auto kätte saan) viimase hetke "teema täna midagi?" asjadel, kuna varustus asub Raplamaal. Mitte, et seda ma teile keelaksin aga võimalusel vähemalt ühepäevane etteteatamine oleks tore. :D

Harald

Ehk siis tiimitreeningut ei toimu...
Pikk 60, Tartu.

lukka

Kas keegi sellel nädalal tahaks neljapäeval tiimitreeingu Suur-Sõjamäel teha?

Usun, et isegi kui 6 meest kokku saaks, siis saaks juba harjutada. 4 peavad maja võtma ja 2 kaitsevad maja.

KevinP

Tahtsin just ise sama asja välja pakkuda. Sobib!
Kas ajame vastutegevust ka või proovime enda meestega hakkama saada?