Tiimitreeningud

Started by Harald, May 20, 2015, 11:39:29

lukka

Oleksin ka tulemas. Samas ei ole kindel, mis kell tallinna laupäeva hommikul jõuan.

Kui mingi madin kuskil toimumas, siis loomulikult läheks madinale ka.
You are not allowed to view links. Register or Login

GraboN

Selja vigastuse tõttu ei tule :(

Valle

Mina köhin ikka veel. Käisin arstil ja sain rohud peale. Loodetavasti tõmbab varsti klaariks. See nädalavahetus on küsimärgiga. Vaikselt on köha paranenud küll, eks vaatab veel. Igaks juhuks minuga arvestada ei tasu veel.

taktik (Heiki)

Tõenäoliselt ei sobi mulle sel nädalavahetusel... kahjuks. 

Harald

Vaatasin et Laupäeval on suur-sõjamäel mäng ja kuna treeningule palju tulijaid ei ole siis võiks hoopis mängule minne, kes saab ja tahab
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Tundub päris huvitav mäng olema. Kui tervis vähegi lubab, siis loodan minna.

PsyMarko

Kuna see nädalavahetus mingit lahingut ei paista kuskilt poolt, siis mis härrased arvavad, teeks äkki omakeskis väikese verevalamise laupäev või pühapäev näiteks männikul?!

lukka

KevinP

Oleks tulemas. Saab kooli ka ilusti homme lõpetatud, terve suvi vaba.

GraboN

Venkud vist lähevad männikule

+

1 Eestlane pakkus välja suur sõjamäel .. huvitav,et ainult vene foorumis tegi seda ja siis venkud kogunevad 20. suursõjamäel..

taktik (Heiki)

Grabon mul jäi su jutt segaseks. Kas tahad vene mängule minna. Mul sobiks muidu 21.06.15 Pühapäeval Tiimitreening.

GraboN

Mõtlesin lihtsalt seda,et kui teeks mingi trenni siis mitte see päev mil nad mängu teevad.

See nv jätan ise vist veel vahele vigastuse tõttu .. ei hakka riskima samas nv-ni on veel aega ja vaatan kuidas olukord on aga järgmine nv plaan minna Xforce männiku mängule.

PsyMarko

Paljud siis oleksid nõus, näiteks pühapäeval siis ? Päris neljakesi pole mõtet vast.

Valle

Midagi tahaks teha. Kui meid palju kokku ei saa, siis pigem pooldaks mängu (kuigi ma nüüd ei saa aru, et mis ja kus). Treeningu osas ma pooldaksin sellist ideed, et Männiku asemel Suur-Sõjamäe alal harjutada. Sealne linnakeskkond tekitas minu jaoks viimasel mängul küll mitmeid momente, kus tasuks veidi harjutada (nii isiklikus plaanis taktikat kui meeskonnana toimetamist).

Harald

Krt. ma lähen reedel Tartu, ehk siis minust on alles peale Jaani asja...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.