Tiimitreeningud

Started by Harald, May 20, 2015, 11:39:29

KevinP

Kell 10 oleks parem minumeelest ka.

lukka

Tavai. Vb jään gramm hiljaks.
Alustan hommikul tulemist juba kell 5 et 10ks kohale jõuda :)
You are not allowed to view links. Register or Login

taktik (Heiki)

Võibolla jään ka natsa hiljaks.

KevinP

Vihm vist ei ole probleem (nagu Klooga mäng näitas)? Saame ka majades olla. Foreca andmetel jääb paari tunni pärast vihm järgi.

lukka

Vihm ei ole probleem. Oleme majas sees ja harjutame ruumide puhastamist.

GraboN

Kunagi mingi aeg võiks uurida Mil.Seikluse CQB siseruumi .. küsida Mareku käest mis hinnakiri kui kaua jne .. võiks mingi treeningu seal teha . Vastutegevus jne jne

taktik (Heiki)

Seal peab ainult püstolitega olema, liiga väiksed distantsid. Oma relvaga vist oli 10 euri nägu. Muidu 15.Aga arvan,et soojal ajal võiks ikka väljas ilma rahata paugutada. Kui tali käes,siis võib sisse kolida.

KevinP

Viimati vaatasin siis kirjas oli et automaadid siis kui osalejad nõus

GraboN

Heikil õigus , pigem talve poole jätta see siis .. niikaua saab väljas paugutada aga noh las hetkel jääb lihtsalt ideeks .

lukka

Paintballi posid tegid Lasnamäele ka Airsofti CQB väljaku. Seal samuti hind 10 eur / nägu. Samas selle hinna sees saaks ühelt ühelt sertifitseeritud koolitajalt juhiseid CQB kohta.

GraboN

Tean,et summercampilt kõik väsinud aga pakun välja idee :

Kui järgmine nv midagi suurt ei toimu ja venkud suur-sõjamäed ei hõiva võiks teha väikse privaatse mängu .. kutsuks vastutegevust ja niisama harjutaks ja mängiks .. nagu eelmine kord.

Samas kui venkud teevad midagi siis juba mõtekam nende mängule minna.

KevinP

Nõus, kuid pakun välja pühapäeva. Laupäeval ma tulla ei saa.

GraboN

Kuidas kellegile sobib rohkem .. mul savi kas laup. või pühap.. eks nädala lõpupoole vaatab.

Robert.R

Olen nõus tulema
saan uue relva ka siis sisse lasta :D
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

taktik (Heiki)

Ex näis nädala lõpu poole.