Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

PsyMarko

Annan ka oma hääle Eesti-digile, kuna sinimustvalge on juba embleemil olemas ja ei näe põhjust miks peaks ka lipul taustaks olema.

Harald

kahjuks ei näe pilti... ei ole lubatud
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

KevinP

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login
kahjuks ei näe pilti... ei ole lubatud
Tavaline foorumi manus. Igaks juhuks lingin nii ka: You are not allowed to view links. Register or Login

Harald

tänud, minu käsi samuti laigulisele
Pikk 60, Tartu.

Valle

Harald, oskad sa öelda, mis mõõduga vana lipp tehtud on?

PS. Kas väikestele autolippudele ka soovijaid oleks? Need on need pisikesed, mis klaasi vahele käivad.

GraboN

Tiimi lipp võiks vähemalt olla mingi 100x120 või 140 vms.

mida suurem seda uhkem.

Harald

autolipud on hea mõte, oleks ise vähemalt neljast huvitatud. Lipp võiks olla täissuuruses, minu lipp oli tehtud väiksem sest on siidiriidest ja tikitud. ehk siis liiga raske.
Pikk 60, Tartu.

Harald

sain täna kirja ühelt võitlejalt ja kuna ise paraku TESLAL ei käinud siis siinkohal küsimus suurele ringile ja ootan tagasisidet...kopeerin terve teksti siia.

Tere,

Olen Henry.

Kuna airsofti vastu on suur huvi ja oleks soov edasi areneda, siis sooviksin liituda Teie klubiga. Alustasin mängimisega sellel aastal, kuid mängimas olen juba päris palju käinud. Liituda tahaks just eilse ürituse pärast, kus sai mängitud Tesla projektis just teie meeskonnaga koos. Näha oli, et inimesed tegid koostööd ning tänu sellele tundus see palju efektiivsem ja huvitavam.
EI meeldi niisama ringi joosta nagu peata kana ja sooviks õppida tiimitööd: kuidas liikuda, mida vaadata, ründamine ja kõik selle juurde kuuluv.
Ise olen 27a ja elan Keilas.

Ma ei tea kas klubiga saab liituda inimene, kes esimest aastat mängib?

Läksin alati kõigiga koos rünnakule ja ei kartnud surma saada:D
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Ohoh Keilakas :D las lisab mind Fb vms kui tal on ..Kun teslal oli väga palju julgeid Eesti poisse meiega siis  tahaks näha kes see oli siis nagu oskaks meelde tuletada kellega tegu on :D

Kui on norm vend siis kindlasti mingi katseaeg.

EDIT: Vist juba aiman kes see on ..kui on see vend keda mõtlen siis võin öelda,et minu kõrvalt ta ei kadunud kordagi ja väga hästi mängis.

Vist on see vend You are not allowed to view links. Register or Login

Valle

Tiimi lipp võiks vähemalt olla mingi 100x120 või 140 vms.

mida suurem seda uhkem.
Täissuuruses majalipp on 165x105 cm ehk ikka päris jurakas. Olete kindlad, et nii suurt vaja? Pikem serv a la 100 cm vast on piisav?
Uurin autolippude ja värkide kohta. Suur lipp oli mõeldud Tallinnasse kasutamiseks ehk 1-2 (vb üks rohkem, et oleks kellelgi ikkagi kaasa võimalik mängule võtta). Kui Tartu poole peale ka uus lipp viia, siis ehk isegi rohkem? Küsin autolippudele ka pakkumist 5-10 tk esialgu.

KevinP

Ma ei tea kui suur USMC tüüpide lipp on, aga umbes selline suurus on suht paras. See vist umbes 110x85 vms? (Silma järgi)

PsyMarko

Keilakaga võiks paar mängu koos teha ja siis otsustada, seltskonda võiks juures olla küll !
Autolipust võtaks ka osa.

GraboN

Rääkisin lähemalt , proovib siis need 2 venda ära ..üks on Tallinnast ja üks on Kloogal Roberti naaber .. vanad Keilakad mõlemad , mõlemad näitasid Teslal end väga heast küljest.
Kui sobib ja otsustame,et liituvad siis annab paroolid ja fb vestlusgrupid jne jne embleemid.

EDIT : ja lipp peabki suur olema .. mingit tilulilu pole küll vaja :D

Valle

EDIT : ja lipp peabki suur olema .. mingit tilulilu pole küll vaja :D
Ma küsisin pakkumist nii suurele (165x105 cm) kui väiksemale (100 cm pikem külg). Vaatab, mis kostavad.