Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

Harald

Nii, järgmine vend saatis kirja... mis imesid te tegite seal TESLAL :)

Kopeerin sõnumi siia:

Tere.
Kuna mängusoov ning ka enamvähem ka varustus olemas, oleks soov kindla grupeeringuga mänima hakata. Olen ajateenistuse läbinud ning tean juba ühteist taktikalistest liikimistest jne. Täpsemalt sõjaväe politsei ridades.
Metsa ,linnalahing jne.
Seega ongi küsimus et kas mahub Teie ridadesse veel liige?
Lp.
Tasur
756

TO Grabon: jah sama mees, saatis mulle endast ka pildi aga ei suutnud siia kopeerida(pole nii proff)

TO Nucleo: tahaks Tartusse ka nii suurt kui ka väikest lippu. Esimene läheks siis uhkelt seinale poes ja teist saaks mängudel kasutada
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Harald see Tasur ja Henry on 2 sõpra .. meil juba räägitud nendega ja on proovikal , Teslal näitasid nad ennast väga heast küljest.

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login

TO Nucleo: tahaks Tartusse ka nii suurt kui ka väikest lippu. Esimene läheks siis uhkelt seinale poes ja teist saaks mängudel kasutada
Selge, ehk siis nii 165x105 kui väiksem oleks teema. Võtan arvesse. Ootan veel pakkumisi. Annan teada, kui inf olemas ja vaatame tellitava koguse siis üle.

Robert.R

EKV digivormi küsimist uutelt liikmetelt natuke palju ei ole ?
Vorm on liiga kallis lisaks varustusele mis on vaja mänguks soetada!
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Valle

EKV digivormi küsimist uutelt liikmetelt natuke palju ei ole ?
Vorm on liiga kallis lisaks varustusele mis on vaja mänguks soetada!
Ega ei pea vorm kohe olemas olema aga ka tiimi kirjelduses siinsamas foorumis on kirjas, et eelistatud on Eesti varustus ja laik. Kes kohe ei jaksa, siis saab alati vana laigu soodsalt hankida vms (mul endalgi on üks vana laiguga vorm üle, mida tagavaraks hoian nt vihmasteks mängudeks). Polnud point seda nõuda vaid uurida kas on olemas nt või kas näitavad üles valmidust hankida asju, mille olemasolu me hindame. Raadiosaatja on suhteliselt hädavajalik lisavarustus näiteks, sest ilma oled mängul infoväljast väljas. Isegi mängudel ju kogenud, kui suur jama selline infosulg on saatjate jamade puhul.
Digivormi osas nt need paar uut soovijat näiteks minu meelest olid Teslal digilaigus. Või ei? :)

lukka

Teotan Vallet siin, et Eesti laik (olgu siis digi või mitte) on meie kamba riietus. Liikusin ka ise multicamost eesti digi peale. Ma arvan, et uute liikmetega tuleks näiteks kokku leppida, et 1 aasta jooksul vähemalt võtad endale eesti laigu ära.

Samuti võiksime koos leida kõige odavamad lahendused eesti digi vormi leidmiseks.

PsyMarko

Eesti digi on jahh sellesmõttes ilus, äge ja tore. Vegetato camo sai ka sellepärast sebitud et see mulle meeldib!
Maitseüle väga ei vaidleks.
Raadiosaatja (normaalse) kavatsen lähiajal tellida ebay-st.

Valle

Eelkõige tahakski kandideerijatelt uurida, kas nad on saatja ja eesti laigu soetamise ideega pikemas plaanis (vastavalt võimalust mööda) päri. Ei tahaks ju hakata ütlema, et kohustuslik. Aga samas tahaks tiimi moodi välja ikka näha, kui mängudel käime. Kui kohe tuleb jutt, et eiei taha, mul see ja teine muu olemas, siis... Teame vastavalt arvesse võtta otsustades kas meie punti sobib. Mitte, et see ainuke kriteerium nüüd oleks. :)

PsyMarko

Üldpildis olen sinuga nõus nucleo.

GraboN

Ka kõigega nõus aga mind isiklikult häirib ainult see,et okei .. said odavamalt midagi värki särki ja ülisoodsalt .. aga osta vähemalt tiimiga sarnane värv või metsa laiku.
Robert ära solvu ega midagi paha pärast aga hetkel käib jutt sinu kohta. Me oleme ikkagist TIIM ja paraku liigume ja tegutseme koos ja kui kõik on metsa camos ja üks vend on nagu jõulukuusk siis nagu asi ei tööta , saan aru et kes fännab navy seali kes britikaid kes usakaid kes hiina odavat tööjõudu jne jne aga kui otsustad kõrbes ringi lasta siis pead arvestama,et sellega rikud meie mängu.

Üldiselt mul pohhui kas kellegil on eesti digi või ei aga peaasi,et metsa laiku.

Kui ostad mingi custom roosa camo siis pead arvestama,et mängudel liigud üksi.

Robert.R

üks mäng proovisin uut varustust mis oma meeldimise järgi tehtud!
ei pea siis kohe norima hakkama et teist värvi ! :D

GraboN

Keegi ei nori .. asi on loogikas.
Seda oleks võinud mingi trenn proovida või suur-sõjamäel .

Tuletan meelde,et isegi pimedas oli sind näha :D

Robert.R

pole vaja nina alla hõõruda eks !

GraboN

Harald

teema läheb juba läbuks ära, nagu ennist on mainitud siis ajame Eesti asja ehk seega kas siis digi või vähemalt vana laik. Kui käid üksi kuskil mängul on suht savi, kui aga on tiimina minek ei ole mingit allahindlust. Uued liikmed muidugi väljaarvatud.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.