Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login
Ma ei tea kas sul oli mõte tellida kaks lippu(üks Tartu ja üks Tallinna) või kui kaks Tallinna siis võtaks ühe Tartu eraldi. Igal juhul tahan endale ühte isiklikku ja olen nõus selle ise ära maksma. Suurema lipu tellin hiljem, kui oma finantsaugust välja ronin :)

Samas, kui tellimiseks läheb järgmine kuu, võtaks selle suurema ka siis juba tellimusse.

Plaan oli tellida 2x 120x80 cm + varras Tallinnasse, et üks ühe ja teine teise tiimiliikme käes.
Kui sa tahad Tartusse ka ühte 120x80 cm lippu koos vardaga, siis see oleks kolmas lipp tellimuses. Kui sa selle ise oled nõus ostma, siis kuidas sa näed selle ülejäänud kahe lipu jagunemist. Meie siinpool olijad jagame selle summa nagunii aga küsimus tekkis teie paariga, kes sealpool Eestit praegu resideeruvad.

Tahaks küll lippe kiiremini kätte saada aga kuna mitu tiimiliiget (sh ka ma ise) on väljendanud arvamust finantsilistel kaalutlustel tellimus teha järgmisel kuul, siis ühe korraliku ja kaalutletud tellimuse nimel idee järgmine...
TEEME TELLIMUSE OKTOOBRIS

Harald, anna mulle siis teada mis lippe tellime (120x80+varras, 165x105 vardata; autolippe panin juba 2tk kirja). Jagunemise osas ootaks nii sinu kui Kotka nägemust asjast. :)
Lisaks palun hääleta(ge) ka lipu variandi poolt (kas siin või kirjutage mulle).

NB!
Tuletan meelde, et ülevaate tellimuse hetkeseisust saab siit tabelist: You are not allowed to view links. Register or Login

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Valle

lipuga nõus !
Palun hääleta ka variantide poolt. :)

Valle

Vaikselt timmisin mingi esimese koduka variandi valmis...

Harald

Mulle isiklikult meeldib kollase ümbrisega maastikuvärvides. Mis puutub lipumaksu siis peab kotkaga asja läbi arutama sest ega Tallinna seltskond ju Tartu seltskonna lippe samuti ei maksa... ;)
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Kui lipp on tiimi oma, siis ikka maksame tartu lipu eest ka. Kui aga keegi oma isiklikuks otstarbeks tahab, siis ei maksa.

Valle

Kui lipp on tiimi oma, siis ikka maksame tartu lipu eest ka. Kui aga keegi oma isiklikuks otstarbeks tahab, siis ei maksa.
Ehk siis ettepanek lisada Tallinna kahele lipule kolmas Tartu oma ning jagada solidaarselt kõik kolm terve tiimi vahel? :)

PsyMarko

KevinP

Harald

Kotkas tahab ka kahte autolippu, oleme nõus siis et teeb ühise tellimuse lippudele ja maksab kambaga. Autolipud ei lähe muidugi arvesse. Küsimus et millise variandi poolt siis hääletasime, kas punase randiga või kollasega. Meile Tartusse võiks võtta punase randiga varjandi
Pikk 60, Tartu.

Valle

Kotkas tahab ka kahte autolippu, oleme nõus siis et teeb ühise tellimuse lippudele ja maksab kambaga. Autolipud ei lähe muidugi arvesse. Küsimus et millise variandi poolt siis hääletasime, kas punase randiga või kollasega. Meile Tartusse võiks võtta punase randiga varjandi
Autolipud panin kirja.

Lipud võtab ikka kõik ühesugused, mitte ühe variandi Tartusse ja näiteks teise Tallinnasse. Hetkel jagunevad hääled 50/50, hääletamata on Kasparil, Robertil ja Indrekul. Või tahate, teeme siia foorumisse küsitluse hoopis ja paneme mingi konkreetse aja paika, mille jooksul peab hääle andma?
Kogu info on siin olemas: You are not allowed to view links. Register or Login

Kaspar on veidi eemal olnud, helistasin ja sai jutule ning ehk käib peatselt ka meil siin asja uurimas. Aga mis Indrekust saab? Pole näinud-kuulnud midagi, telefoninumbrit siin foorumis ka kirjas pole.

Harald

ma usun et Indreku võib listist välja kirjutada. Pole vend kaua juba kuskil mängudel käinud...Kui aega saan siis helistan talle ja uurin asja
Pikk 60, Tartu.

Valle

Lisainfoks nii palju, et lipuvarras on selline: You are not allowed to view links. Register or Login
Käepideme värv võib varieeruda.

NB!
Lipuvariandi poolt on hääletamata kolmel tiimiliikmel:
Robert, Kaspar ja kaks uut liiget Henry ja Tasur.

Info tellimuse kohta: You are not allowed to view links. Register or Login

Lipuvariant 1/Digi: You are not allowed to view links. Register or Login
Lipuvariant 2/Digi punase raamiga: You are not allowed to view links. Register or Login
Lipuvariant 3/Digi kollase raamiga: You are not allowed to view links. Register or Login

Henry

Ma hääletan kolmanda poolt.

TasuR

756