Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

GraboN

Läbuks pole siin mitte midagi läinud ... läbu on meil Fb grupi vestluses kui õlled sees on.

või vähemalt metsa laik

Valle

Nii... Lippude pakkumine on järgmine —

1) Logolipp mõõdus 105x165 cm on hinnaga 28.50 € tk
2) Lipp mõõdus 80x120 cm on hinnaga 16.15€ tk
3) Autolipp vardaga 6 € tk
4) On pakkuda kergeid ja väikseks kokkupandavaid vardaid pikkusega kuni 150 cm. Hinnaks 10 € tk.

Tootmisaeg on ca 3-5 tööpäeva.

EDIT: Sooviti ka logo ümbritseva raamiga variante digitaustaga lipust, et logo paremini taustast eralduks. Tegin nii kollase kui punase raamiga variandi. Nüüd tuleb meil kolme digitaustaga lipuvariandi vahel valik langetada. Olen seda meelt, et valime tiimina välja ühe variandi, mida kasutame kõikidel lippudel.
Ilma raamita: You are not allowed to view links. Register or Login
Punase raamiga: You are not allowed to view links. Register or Login
Kollase raamiga: You are not allowed to view links. Register or Login

taktik (Heiki)

Mina valiks kollase raamiga ja väiksemate mõõtudega.

KevinP

Valle

Peaksime kokku leppima lippude hinna jagunemise ka. Meil on nimekirjas järgmised liikmed (tutvustuse teema alusel):
Harald
Aarne
Heiki
Andres
Kaspar
Madis
Krister
Robert
Indrek
Valle
Marko
Kevin

Kas võib kõigiga arvestada? Lisaks küsimus Tallinn vs Tartu hetkel ka õhus. Kas teeme mingi eralduse või jaotame solidaarselt? Väikseid lippe tahaks koos vardaga võtta 2 tk. Mõlemad on mõeldud Tallinnasse. Duubeldame, et oleks kellelgi see siiski alati käepärast.
Kas sa, Harald, võtad omale suure lipu seinale ise?
Lisaks ootan tellimusi autolippudele. Need on personaalsed.

Tellimise infoga leht asub siin: You are not allowed to view links. Register or Login
Palun kõik arvamused siia ja autolippudele tellimused mulle personaalselt.

taktik (Heiki)

Ikkagi arvan, et kõik kes on nimekirja peavad maksma. Mingi  oma poolne panus peaks ikka tiimi jaok olema.

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login
Ikkagi arvan, et kõik kes on nimekirja peavad maksma. Mingi  oma poolne panus peaks ikka tiimi jaok olema.

Palun...
1) Andke oma nõusolek ühislipu tellimise summas osalemiseks
2) Hääletage digilipu variandi poolt
3) Andke teada kes soovib autolippe ja mitu
4) Andke arvamus Tallinn vs Tartu küsimuse osas.

Jään ootele.
Kui kogu teema läbi arutatud, siis paneme summad lukku ja kõik kannavad kontole raha (või annavad sulas, kui mind näevad). Kui summa on koos, läheb tellimus teele.

GraboN

digilipp koos kuldse või punase äärega logol nõus + 1 aftomobil lipp.

PsyMarko

80x120 cm suurusest piisaks minuarvates.

Kollane raam sobib logole paremini kuna kiri on sama värvi, või peaks olema kiri koos raamiga punane ("blood").

+autolipp mulle!

Valle

80x120 cm suurusest piisaks minuarvates.

Kollane raam sobib logole paremini kuna kiri on sama värvi, või peaks olema kiri koos raamiga punane ("blood").

+autolipp mulle!
Plaanis ongi 2x 80x120 cm lipp võtta. Harald tahtis endale seinale ühte standardmõõdus suurt, sellepärast sai sellele ka hind küsitud ja tellimuse nimekirja löödud.

PsyMarko

Harald

see lippude tellimine tuli väga halval ajal minu jaoks sest just see kuu on mul kohutavad väljaminekud seoses Tartu avamisega(tuhandetes). Ehk siis oleksin kindlasti huvitatud suurest lipust, kuid seda paari kuu jooksul. Nagu aru saan siis saab suurt lippu ka hiljem tellida. Ehk siis olen hetkel huvitatud väiksemast mõõdust lipust ja kahest autolipust hetkel. Nende eest olen nõus ise ära maksma. Samuti mainiks ära, et näiteks Indrekust ei ole ma kaua midagi kuulnud. Ehk siis on vaja välja selgitada konkreetne seltskond, kes tiimis on aktiivsed ja nende vahel summa ära jagada(olen nõus ka ise oma panuse panema).
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

see lippude tellimine tuli väga halval ajal minu jaoks sest just see kuu on mul kohutavad väljaminekud seoses Tartu avamisega(tuhandetes). Ehk siis oleksin kindlasti huvitatud suurest lipust, kuid seda paari kuu jooksul. Nagu aru saan siis saab suurt lippu ka hiljem tellida. Ehk siis olen hetkel huvitatud väiksemast mõõdust lipust ja kahest autolipust hetkel. Nende eest olen nõus ise ära maksma. Samuti mainiks ära, et näiteks Indrekust ei ole ma kaua midagi kuulnud. Ehk siis on vaja välja selgitada konkreetne seltskond, kes tiimis on aktiivsed ja nende vahel summa ära jagada(olen nõus ka ise oma panuse panema).
Harald, kas sa Indrekuga saad ühendust? Kui ei, siis peame ta mitteaktiivseks arvama (staatus eemal? pole enam liige?). Ülejäänud isikutega nimekirjas peaks olema kontakt saavutatav.

Suur lipp siis hetkel ei, saan aru. Selge.

Kas sa mõtled, et tahad endale ühte eraldi 120x80 cm lippu (ehk kolmandat)? Palun täpsusta seda mõtet, et teaksin mismoodi tellimus jaguneb ja palju mida tellida. Hetkel jäi pisut arusaamatuks.

Kaks autolippu panin kirja.

Tellimise aeg võiks küll olla vene hooaja lõpetamiseks aga samas mitu nooti on õhus, et võiks olla järgmine kuu tellimus. Pooldaks seda isegi tegelikult.

Harald

Ma ei tea kas sul oli mõte tellida kaks lippu(üks Tartu ja üks Tallinna) või kui kaks Tallinna siis võtaks ühe Tartu eraldi. Igal juhul tahan endale ühte isiklikku ja olen nõus selle ise ära maksma. Suurema lipu tellin hiljem, kui oma finantsaugust välja ronin :)

Samas, kui tellimiseks läheb järgmine kuu, võtaks selle suurema ka siis juba tellimusse.

To: Grabon, kas sa võtsid uute vendadega ühendust või mis sellest sai.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Võtsin ühendust jah ja hetkel on nad testil .. paar mängu teeme nendega ja siis otsustame.

ja lipu tellime vist ikka järgmine kuu :) ? ma poolt