Vestlusteema

Started by Harald, September 09, 2014, 18:47:04

lukka

Tundub, et kolmas on kõige rohkem hääli saanud. Samas mõelge sellele, et punane variant on jõulisem ja julgem. Ehk sümboliseerib seda keda soovime olla.
You are not allowed to view links. Register or Login

TasuR

Mina isiklikult võin ka erapooletu olla :D
Lihtsalt III hakkas silma enim :)
756

GraboN

Endale meeldis punane kuna näeb meie uuema versiooni logodega sama välja aga hääled otsustavad.

HARALD : kui saad siis too Hooaja lõpetamisele 2 logo . Tasurile ja Henryle

Valle

Hetkel hääletamata veel Kasparil ja Robertil.

Robert.R

Hääletan kollase raamiga lipu poolt !!! :D
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Valle

Liputellimus

Palun selle nädala jooksul võimalikke pretensioone ja ettepanekuid. Samuti võite veel muuta oma autolippude tellimust.

Info: You are not allowed to view links. Register or Login

Valituks osutus kollase raamiga digitaustaga lipp. Esmaspäeval paneme asja lukku, igaüks maksab summa, mis tabelis nime juures kirjas. Igaühele läheb kolme suure lipu ja varda summa jaotusena ning lisanduvad isiklikud tellimused (nt autolipud). Panen oma konto numbri välja ja peale rahade 100% laekumist kõigilt teen tellimuse ära.

Loodetavasti on Pahkla mängu ajaks meil lipud käes. Kui esmaspäeval kinnitame ja mõistlikult kiirelt rahad laekuvad, siis peaks see kergelt saavutatav olema.

PS. Harald, hetkel sulle seda suurt lippu (seinale panekuks) kirja ma pannud ei ole. Kui sa seda siiski soovid, siis anna palun teada. Soovi korral võin selle sulle ka hiljem organiseerida.

Valle

Uuendus:
09.10.2015 ehk käesoleva nädala reede on tähtajaks, mille jooksul peavad olema selged kõik lippude tellimisega seotud asjaolud. Kaspar ütles, et suurte lippude ühisosas ta ei osale. Summad on vastavalt korrigeeritud ja hetkel summa 7,14€ per kärss. Lisanduvad autolipud. Summad ja igaühe autolippude soovitud numbrid on kirjas You are not allowed to view links. Register or Login. Palun reedeks teha korrektuurid (kui keegi ei soovi siiski või tahab rohkem neid saada). Peale reedet ühtegi juttu muutmisest kuulda ei taha. Nädalavahetuseks panen kontonumbri välja koos nimekirjaga ja summadega ning kui järgmisel nädalal kõigilt laekumine olemas, panen tellimuse teele. Meeldetuletuseks, et lippude tellimise aeg on 3-5 tööpäeva.
Hetkeseisuga olen ma Pahkla mängul osalemas ja hiljemalt siis saab lipud kätte (kui tellimuse kenasti õigeaegselt tehtud saame).

Over & out.

lukka

Valle. Viska sinna faili ka konto number ja veerg kes ära maksnud. Ma maksaks kohe ära ja oleks asi klaar.

Valle

Valle. Viska sinna faili ka konto number ja veerg kes ära maksnud. Ma maksaks kohe ära ja oleks asi klaar.
Kuna ühisosa suhtes ümber jagamisi rohkem olla ei tohiks, siis võin seda teha veidi hiljem.

Valle

Hei,

Ühisosa lipuostust (3x 120x80 lipp + 3x kokkukäiv lipuvarras) on lukus ja ühisosa per kärss on 7,14€. Kui te olete kindlad oma autolippude koguses, siis palun kandke summa mulle ära.
EE482200221037775158 (Swedbank)
VALLE KAPSTAS
Selgitus: Tiimilipud

Toon ära igaühe tellimuse ja summad:
Harald: ühisosa 7,14€ + autolipp 2x 6€ = 19,14€
Aarne: ühisosa 7,14€ + autolipp 2x 6€ = 19,14€
Heiki: ühisosa 7,14€ + autolipp 2x 6€ = 19,14€
Andres: ühisosa 7,14€ + autolipp 1x 6€ = 13,14€
Krister: ühisosa 7,14€ + autolipp 1x 6€ = 13,14€
Robert: ühisosa 7,14€
Valle: ühisosa 7,14€ + autolipp 2x 6€ = 19,14€
Marko: ühisosa 7,14€ + autolipp 1x 6€ = 13,14€
Kevin: ühisosa 7,14€
Henry: ühisosa 7,14€ + autolipp 1x 6€ = 13,14€
Tasur: ühisosa 7,14€ + autolipp 1x 6€ = 13,14€

Info tellimuse, summade ja makse staatuse kohta on endiselt You are not allowed to view links. Register or Login. Maksmise korral võite mulle kirjutada ka, siis tean laekumise üle kontrollida ja märkida maksnuks.

Henry

GraboN

Valle

Aitäh kõigile, kes on juba makse teinud. Ma nüüd olen veidi töö jm asjade tõttu eemal aga täna õhtul/homme kontrollin vahepealsed laekumised üle ja uuendan tabelis ära. Kes veel maksnud ei ole, siis palun tehke seda võimalusel täna aga hiljemalt nädalavahetuse jooksul. Kui pühapäeva õhtul/esmaspäeva hommikul on summa 100% koos, siis annan kohe tellimuse ka sisse. Kui veel ei ole, siis vaatame juba kelle järel asi seisab ja läheb tellimus siis, kui olemas rahad. :)

PsyMarko

Allahhhh...makse tehtud!

Harald

TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.