CQB strateegia

Started by lukka, July 20, 2015, 23:32:25

GraboN

Heameelega korraldaks mingi NV vähe pikema ürituse .. siis kõik välja puhanud veel ja keskenduvad ja panevad tähele.

ja peaksime kordamööda Männikul (kuigi sinna vist enam kergelt ei saa) , Humala ka veel hea koht kus pelada ja trenni teha ja suursõjamäel trenne tegema.

lukka

Plaanis nüüd esimene juhendajaga tiimitreening teha. Kuupäevaks on 06.10.2015. Juhenda väidetavalt koolitab Eestis erinevaid riigi poolt finantseeritavaid jõude (ei taha täpsemaks minna).

Treeningu pikkus on 3h ning hind 6 inimese korral 80 eur (13,5 eur / naase) ning 8 inimese korral 100 eur (12,5 eur / naase). Üle 8 inimese ei ole mõistlik treeningule saata, sest ei jõua juhendada / jälgida ning ei mahu mängima.

Koolituse eesmärgiks on korralik põhi alla saada, et hiljem juba iseseisvalt treenida. Mõistlik oleks võtta 1 koolitus, siis 2 iseseisvat treeningut ning siis uuesti koolitus jne.

Hetkel on huvi üles näidanud:
1. Krister
2. Valle
3. Andres (või tema asemel Margus)
4. Kevin
5. Heiki
6. Rops
7. Henry
8. Harald

Palun andke oma soovist teada paari päeva jooksul, et saaksin juhendaja ja saali ära broneerida. Kindlasti teeks osad treeningud ka Haraldi juures :)

NB! Kui tahame paremaks saada, tuleb koos trenni teha. Palun võtke aktiivselt osa!

Toimumiskoht: Vikerlase 23, Tallinn. Kell 18.00
Väidetavalt saab sinna ligi Laagna teelt. Laagna teel peaks kuskil olema võimalus pöörata maa-alusesse parklasse. Seal peaks olema 6 auto kohta reserveeritud Airsofti mängijatele.
You are not allowed to view links. Register or Login

KevinP

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

lukka

NB! Üks koht on veel vaba :)

PsyMarko

Ütlen parem kohe ära et ei tule kahjuks (liiga tihe graafik)!

Harald

kui midagi hirmsat ette ei tule siis oleks samuti käsi
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

kotkas

kui midagi hirmsat ette ei tule siis oleks samuti käsi
Sama siin!

lukka

Lisasin teisipäevase treeningu toimumise koha enda eelmisele kirjele. Kotkas avaldas ka soovi tulla. Kas kõik teised on iseenesest kindlad tulijad? Ideaaljuhul oleks meid 8. Hetkel oleks kotkas 9s. Seega palun andke kohe teada, kui homse osas tekivad probleemid.

Andres oli enda koha juba Margusele välja lubanud.

lukka

Tänud kõigile kes osalesid!

Teen ettepaneku CQB treeninguid korralda üle nädala. Eksisteeriks kindel päev üle nädala kus käiksime koos harjutamas (kus ja kas instruktoriga - otsustab juba jooksvalt).

Järgmised treeningud toimuksid (üle nädala teisipäeviti) kell 18.30:
20.10.2015
03.11.2015
17.11.2015
jne.

Kui igal treeningul oleks vähemalt 4 liiget olemas, siis sellest täitsa piisab juba. Harjutame 2+2 liikumist ning lõpus teeme 2 vs 2 lahinguid.

Treeninguga seotud kulu:
1) Suur-Sõjamäel tasuta. Teeme võimalusel seal, kuid kui on ilm külmem ja/või pimedam (kuigi taskulampidega peaks ka harjutama), siis Sõjamäe langeb ära.
2) Tallinnas instruktorita - 50 eur 2-3h. Lepime kokku, et maksimaalselt 8 eur nägu. Ülejäänud summa maksan ise. Ehk kui 4kesi läheme, siis 3 maksavad 8 eur ja ma maksan 26. Minu eesmärk on see, et raha ei saaks takistuseks. Kui meid on 7+, siis ma täiendavalt midagi ei maksa (ehk jaotame 50 eur mängijate vahel - 10 mängija puhul näiteks 5 eur / nägu).
3) Tallinnas instruktoriga - 100 eur 2-3h. Minimaalne meeskonna suurus 8. Näkku hind 12,5 eur (8 mängija puhul). 10 mängija puhul 10 eur / nägu.
4) Tartus instruktorita - Harald ise ütleb kas ja mis summat meie käest 2-3h eest tahab. Minu autosse mahub 5 inimest ja küte minu poolt! ;)

Palun andke teada, kes on huvitatud ja leiaks aega!

Kuhu tahaks välja jõuda? Tahaks treeningutega välja jõuda nii kaugele, et kokku harjutanud pundi iga liige teab mida tegema peab ning iga liige usaldab ka teist liiget et iga mees on oma ülesannete kõrgusel. Samuti seda, et muutuksime üha kiiremaks CQBs ning kommunikatsioon oleks üldjuhul käemärkidega ning üksikud täpsustavad infokillud jagatakse suuliselt (mis toimub ruumis, kus on ohtlikud kohad jne).

Meeskonnaliikmed, kes sooviksid nendel treeningutel osaleda:
1) Lukka
2) Valle
3) Heiki
4) Kevin
5) Margus (välisesineja)
6) Tasur
7) Henry
8) Rops

KevinP

20. Mulle sobib. Novembrit veel ei tea, tunniplaani saan oktoobri lõpus teada

Valle

Ideaalis olen asjaga päri. Eilse treeningu osas oli kergelt skeptiline aga peale läbi tegemist leian, et see oli päris kasulik ja kindlasti võiks ise veel harjutada ning seejärel veel sama instruktori käe all juurde õppida.
20.10 ajal on mul auto värvimises ja ma ei tea, kuidas varustusega kohale saan. Kui välja nuputan, siis osaleks hea meelega.

taktik (Heiki)

Mina olen ka asjast huvitatud.

Henry

Olen samuti kohal, nii palju kui võimalik.

lukka

Margus näitas ka huvi üles!