CQB strateegia

Started by lukka, July 20, 2015, 23:32:25

TasuR

Kohal igaljuhul. Kui takistusi ei ole :)
756

lukka

Täiendasin esialgset postitust ja panin kirja, kes huvi üles näidanud nende treeningute vastu. Hetkel juba 7 inimest kes väga tahaksid tulla. Valle, küll Sinu transpordiga ka midagi välja mõtleme.
You are not allowed to view links. Register or Login

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

lukka

Cool! 8 meest juba olemas. Kui kellelgi midagi muutub, siis palun eraldi teada anda. Hetkel arvestan, et üle nädala kõik kohal :)

Ise saan pakkuda kesklinnast lasnamäele ja tagasi transporti.

lukka

Meeldetuletus siis, et tuleval teisipäeval kell 18.30 algab treening lasnamäe Airsofti saalis.

Valle

Meeldetuletus siis, et tuleval teisipäeval kell 18.30 algab treening lasnamäe Airsofti saalis.
Sealsamas jälle?
Palju €?
Automaat/püstol?

taktik (Heiki)

Ei ole päris kindel,et saan tulla. Kui uued auto võtmed saan, siis saan kui ei, siis mitte.Ex esmaspäeval selgub.

Harald

oleks vaja transporti sinna ja tagasi, muidu olen Tallinnas ja käsi...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

Summa sõltub mängijate arvust kuid kuni 8€. Ehk võtke 8 kaasa ja kohapeal arvutab.

Käsirelvad ikka. Koht ka sama.

Ma saan kesklinnast kedagi enne mängu peale ka võtta. Andke siis teada, kust soovite peale tulla. Kuna tööpäev lõppeb 18.00, siis päris nõmmele ei jõua :)

Valle

Ma olen Laki tn kandis, ei tea kui kiirelt sealt jala kuhugi jõuan. Käsirelva jne saaks kaasa, pole palju jala tassida. Eeldusel, et mõne salve nüüd paremini gaasi pidama saan. :)

KevinP

Mul oleks vaja kusagilt käsirelva saada..

Henry

Mul tuleb teisipäeval  pikk päev töö juures  ja ei ole kindel kas saan tulla.

Harald

Kui vaja siis võin Tartust mõned püstolid kaasa võtta, hind on sama mis eelmine kord ehk siis 3 euri püstol. Aga vaja on siis teada anda täna õhtul ja helistab sest ma netti vist enam õhtul ei jõua.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

KevinP

Mul on kindlalt vaja ühte.

taktik (Heiki)

Mina langen välja seekord. Ei saa veel autole ligi.