CQB strateegia

Started by lukka, July 20, 2015, 23:32:25

lukka

Harald, võta igal juhul kaasa vähemalt 3 tk. Siis kohapeal ole näha, kellele vaja.

Transport. Kes siis vajavad ja kust peaks peale võtma?
You are not allowed to view links. Register or Login

Valle

Ma olen laki tn kandis (oled siin käinud, tead küll) aga bussiga saan siit kesklinna ka kärutada. Peaks ca poole kuue-kuue vahel kuhugi vabaka kanti jõudma.

KevinP

Ma kohale saan ise, ega keegi Mustamäele või vähemalt kesklinna ära tulles ei saaks visata?

Harald

võtsin kaks tükki kaasa(hetkel juba Tallinnas), kuna keegi ei helistanud siis eeldasin et keegi peale kevini ei vaja... igatahes üks on tagavaraks kaasas
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Harald

krt. tuleb välja et ma ei jõua kuidagi kella poole seitsmeks sinna, kell 1800 algab alles koosolek. Õnneks olen oma autoga aga kuidas püstolitega saab, ei tea. Proovin ruttu teha aga jään kindlasti hiljaks
Pikk 60, Tartu.

lukka

Harald kui palju Sa jääd hiljaks?

kotkas

Ma lähen õhtul mustamäele ja on mõni vabakoht. Haraldil jäi minu teda koosolek ära ja tuleb minuga

Valle

Mul on hiljem kesklinna tagasi vaja küüti. :)

lukka

Tere üle pika aja ka siit alateemast!

Tegime küsitluse ning küsitluse tulemusena selgus, et soovitakse treeninguid üle nädala ning üle ühe trenni võiks olla ka treener olemas. Sobivaimaks päevaks oli pühapäev.

Seoses sellega, et Harald korraldab enda kindluses madinad iga kuu viimasel nädalvahetusel, et ettepaneku korralda meie CQB iga kuu teine nädalavahetus.

Järgmised treeningud oleks:
14.02.2016
13.03.2016
17.04.2016

Igal treeningul võtaksime ka treeneri. Siis oleks kord kuus treeneriga treening ning kord kuus realiseeriks enda oskusi Tartus.

Usun, et kahekesi oskame liikuda täna täitsa kenasti. Võiksime nüüd keskenduda rohkem sellele, kuidas 4+ liikmelise rühkmaga edukalt CQB´d harrastada.

Kui meid on 10, siis treeningu maksumus on 10 eur / nägu (kokku siis 100€). Treeningu pikkus 2-3h. Ilma treenerita oleks 5 €, kuid usun, et madinat saame ka Haraldi juures piisavalt.

Palun andke teada kellele sobib 14.02.2016.

Hetkel kirjas:
1) Krister
2) Henry
3) Valle
4) Heiki
5) Robert

Parimat,
Krister

Harald

Käsi, kui midagi hullu ette ei tule nagu sünnipäevade korraldamine tartus samal päeval ja kedagi asemele ei leia. Muidu olen käsi.
Pikk 60, Tartu.

Henry

Valle

GraboN

Ma kardan haiget saada :(

Valle

Ma varsti saan juba sedapidi rääkida, et milline sõrm ja nukk pole väga valusat traumat üle elanud softides. :D Miskipärast käin mängimas edasi...

GraboN

Ma varsti saan juba sedapidi rääkida, et milline sõrm ja nukk pole väga valusat traumat üle elanud softides. :D Miskipärast käin mängimas edasi...

Sul jah ei joppa nende näppudega , pead korralikud kindad ostma kus kaitse peal.